background

Takimi i prindërve për herë të parë | Këshilla dhe këshilla të vlefshme

“ Takimi i prindërve për herë të parë”

Takimi i prindërve të tjetrit tuaj të rëndësishëm për herë të parë me siguri mund t'ju bëjë të ndiheni nervoz. Sidoqoftë, ka disa këshilla që mund të ndiqni për ta bërë takimin të shkojë pa probleme. Gjeni se çfarë mundeni për prindërit e partnerit tuaj. Për shembull, do të dëshironi të gjeni interesa të përbashkëta. Më e rëndësishmja, ju do të dëshironi të gjeni se çfarë lloj etikete ata presin. A duhet të shkundni dorën dhe t'i referoheni atyre si Z.dhe Zonja? Ju duhet të pyesni partnerin tuaj këto pyetje para se të takoni prindërit e tij ose të saj. Ndoshta partneri juaj mund të flasë me prindërit e tij ose të saj për t'i njoftuar ata se jeni nervoz për takimin e tyre.

Sigurohuniqë të pyesni partnerin tuaj se çfarë është jashtë kufijve për sa i përket temave bisedore. Për shembull, prindërit e partnerit tuaj mund të mos duan të flasin për fenë dhe politikën për të shmangur këto biseda. Gjithmonë duhet të parashikoni pyetje të vështira.Dating Prospect j4zzyjace

London, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect mrlondon

Harrow, England, Greater London, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect johnno73

London, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect chafik

Ardmore, Northern Ireland, Londonderry, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect drpaige

London, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect tengallonhat

London, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect lonelynorwegian

Wembley, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect gs4667

London, Mbretëria e BashkuarMeeting the Parents for the First Time

Prindërit e partnerit tuaj po ju takohen për herë të parë dhe për këtë arsye, ata do të duan të dinë më shumë rreth jush në mënyrë që ata të mund të përcaktojnë nëse djali ose vajza e tyre është takim me një person të mirë, përgjegjës. Sigurohuni që jeni të përgatitur për t'iu përgjigjur pyetjeve të vështira dhe mos harroni të mbani qetësi dhe të qëndroni të respektueshëm në çdo kohë.

Dygjëra që prindërit e partnerit tuaj do të vërejnë është nëse visheni për të bërë përshtypje dhe nëse arrini në kohë. Përsëri, jini të përgatitur për pyetje. Ata do t'ju bëjnë shumë pyetje personale të tilla si ku punoni, çfarë hobi jeni të interesuar në, dhe ata madje mund t'ju pyesin nëse ju se si ndjeheni vërtet për djalin ose vajzën e tyre. Jini të sigurt dhe përgjigjuni pyetjeve të tyre me vërtetësi. Diskutoni nervozizmin tuaj me partnerin tuaj dhe merrni një ide se si tjetër mund t'i bëni përshtypje atyre. Mos harroni të falënderoni prindërit e partnerit tuaj për t'ju ftuar në shtëpinë e tyre dhe tregoni atyre se ju ka gëzuar takimin e tyre.

Bënibisedë të mirë. Mosu ul në heshtje dhe prisni që prindërit e partnerit tuaj të flasin dhe të bëjnë pyetje. Ndjehen të lirë për të arritur një bisedë miqësore, por neutrale. Nëse ata kanë një kopsht që rritet jashtë shtëpisë së tyre, pyesni se çfarë lloje lulesh po rriten në shtratin e kopshtit. Tregoni një interes të vërtetë për të njohur prindërit e partnerit tuaj. Ata do të vlerësojnë ndershmërinë, besimin dhe qëndrimin tuaj të drejtpërdrejtë. Ata kanë më shumë gjasa të miratojnë prej jush nëse jeni të hapur dhe mbani një qëndrim pozitiv dhe miqësor me ta. Ata duan të dinë se djali ose vajza e tyre është takim me një person të mirë që me të vërtetë kujdeset për ta.Dating Prospect claudiogarcia

Aghadowey, Northern Ireland, Londonderry, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect isam007

Arkley, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect belinda54

Rush Green, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect alam

London, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect tania

London Gatwick Airport, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect sogand2

London, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect vince

Perivale, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect clitonherrick

Brentford, Mbretëria e Bashkuar
background

Infermieret Dating


Kuptimi i Fjalës Dashuria | Kuptimi i Ndikimit të Dashurisë në Jetë
Dashuria përfshin burrat dhe gratë në marrëdhënie të thella ku dashuria mund të frymëzojë njerëzit që të jenë më të mirë dhe dashuria është e pakushtëzuar
Kur Dashuria refuzohet | Rritja pas përjetimit të refuzimit të dashurisë
Kur mohohet dashuria ndonjëherë është e vështirë të harrosh poignancy. Por ajo ende duhet të rritet dhe për të mbajtur të zënë. Provoni online takim për të takuar të tjerët
Takimi i prindërve për herë të parë | Këshilla dhe këshilla të vlefshme
Takimi i partnerëve tuaj Prindërit për herë të parë mund t'ju bëjë të ndiheni nervoz. Sidoqoftë, ka këshilla që mund të ndiqni për ta bërë takimin të shkojë pa probleme...
Vendet shumë më të mira për të shkuar në një datë të parë
Shkuarja në një datë, sidomos një datë e parë duhet të jetë një përvojë e rastësishme fun. Ju dëshironi të shijoni kohën që keni shpenzuar me datën tuaj. Lexo më tej për të gjetur vendet më të mira për të shkuar në një datë të parë...
Njihuni me Vajzat dhe Djemtë e Bukur Indonezianë sot në Singles Indonesian
Indonezia është një kënaqësi e shkëlqyeshme për të vizituar kështu që pse të mos takoni një partner të mrekullueshëm potencial, fluturojnë për një pushim dhe të shohim se si ju merrni së bashku. Përvoja e një jete.