background

Kur Dashuria refuzohet | Rritja pas përjetimit të refuzimit të dashuri

“ Takim i mohuar - Si mund të ju paragjykim të vazhdojë të hap përpara pas përjetuar refuzimin”

takim Mohuar nuk është një gjë e lehtë për të harruar. Është shumë zemra-ngrohjes kur ju jeni takim dikë dhe ju mendoni se çdo gjë shkoi pa probleme dhe doli ajo u largua nga ju. Ju mund të mendoni për mënyrat për ta bërë veten të ndjeheni edhe më mirë pas këtij refuzimi. Në thelb, çdo person është i ndryshëm, por ka disa mënyra që mund t'ju bëjnë të ndiheni rehat pavarësisht se refuzohet.

Bënitë zënë për veten tuaj. Kjoështë një gjë shumë e lehtë për t'u kuptuar. Nëse nuk keni asgjë për të bërë, atëherë do ta kaloni kohën tuaj duke menduar për ato mohime dhe çfarë është e gabuar.

Pornëse angazhoheni në një trup të zënë, atëherë nuk jepni kohë për të menduar për këtë refuzim, atëherë nuk do të gëlltisni në keqardhjen tuaj ose analizën e tepruar. Sepse arsyeja në vetvete nuk është për shkak të jush ose të saj. Atëherë ju nuk keni pse të torturoni veten duke menduar vetë për këtë.

Takohume njerëz të tjerë. Sigurishtju nuk doni të shkoni direkt jashtë në një datë menjëherë pas përjetuar refuzimin, por kjo nuk do të jetë një problem për të filluar një miqësi me dikë tjetër deri sa ju jeni gati për të dalë në një datë përsëri. Një gjë që duhet të besoni nuk është ta sjellni këtë problem refuzimi tek ky person që thjesht e dini. Askush nuk dëshiron t'ju dëgjojë të flisni për problemin, sepse thjesht ju bën të dukeni sikur nuk mund ta harroni të kaluarën.

Provonionline takim. Nëseju nuk jeni të sigurt nëse ju jeni gati për datën përsëri apo jo, por duan të takohen njerëz të rinj për të parë botën e jashtme, ju mund të provoni online dating. Online dating është më e lehtë se takimi personi personalisht. Kjo i jep të dy palëve një shans për të biseduar me njëri-tjetrin pa pasur nevojë të ndjehen të detyruar për të parë njëri-tjetrin personalisht. Por nëse jeni gati dhe ndjeheni sikur keni gjetur një person të përshtatshëm, sigurohuni që t'u zbuloni atyre se doni t'i takoni personalisht.

sipër nuk janë të gjitha që mund të bëni për të harruar dhimbjen e refuzimit, por vetëm disa nga mënyrat më efektive. Mos harroni për anëtarët e kohës për veten tuaj për të shëruar plagën e mëlçisë para se të ktheheni deri më sot Për sa kohë që bëni, ju patjetër do të jeni në gjendje të dilni nga dhimbja e refuzimit dhe të jeni gati për të marrë një të re.


background

Takim arab

100% Takim falas Arab Isht. Njihuni me gratë arabe dhe burrat që kërkojnë takime muslimane dhe mblesëri arabe me beq

background

Takim amerikan

Gjeni partnerin tuaj të përsosur në American Dating - 100% Falas!

background

Infermieret Dating

Mirë se vini në Infermieret Dating. 100% Falas për t'u bashkuar dhe përdorur. Infermieret mirëpritur & njerëzit që kërkojnë të shoqërohem me infermieret Single.


Kuptimi i Fjalës Dashuria | Kuptimi i Ndikimit të Dashurisë në Jetë
Dashuria përfshin burrat dhe gratë në marrëdhënie të thella ku dashuria mund të frymëzojë njerëzit që të jenë më të mirë dhe dashuria është e pakushtëzuar
Kur Dashuria refuzohet | Rritja pas përjetimit të refuzimit të dashurisë
Kur mohohet dashuria ndonjëherë është e vështirë të harrosh poignancy. Por ajo ende duhet të rritet dhe për të mbajtur të zënë. Provoni online takim për të takuar të tjerët
Takimi i prindërve për herë të parë | Këshilla dhe këshilla të vlefshme
Takimi i partnerëve tuaj Prindërit për herë të parë mund t'ju bëjë të ndiheni nervoz. Sidoqoftë, ka këshilla që mund të ndiqni për ta bërë takimin të shkojë pa probleme...
Vendet shumë më të mira për të shkuar në një datë të parë
Shkuarja në një datë, sidomos një datë e parë duhet të jetë një përvojë e rastësishme fun. Ju dëshironi të shijoni kohën që keni shpenzuar me datën tuaj. Lexo më tej për të gjetur vendet më të mira për të shkuar në një datë të parë...
Njihuni me Vajzat dhe Djemtë e Bukur Indonezianë sot në Singles Indonesian
Indonezia është një kënaqësi e shkëlqyeshme për të vizituar kështu që pse të mos takoni një partner të mrekullueshëm potencial, fluturojnë për një pushim dhe të shohim se si ju merrni së bashku. Përvoja e një jete.