background

Kuptimi i Fjalës Dashuria | Kuptimi i Ndikimit të Dashurisë në Jetë

“ Çfarë është dashuria: Kuptimi i kuptimit të Dashurisë”

Një nga pyetjet më të vështira që shpesh vihen në pyetje është “çfarë është dashuria?” Kjo mund të jetë një pyetje e vështirë për t'iu përgjigjur sepse ka shumë lloje të ndryshme të dashurisë, por dashuria e përgjithshme është ndjenja e dëshiruar për të takuar dikë sa më shpesh të jetë e mundur dhe dashuri kanal ndaj tyre. Dashuria do të thotë të pranosh një person ashtu siç janë, pavarësisht nga të gjitha mangësitë e tyre. Nëse vërtet e doni dikë, nuk do ta ktheni atë në dikë sipas pëlqimit tuaj. Dashuria është e pakushtëzuar. Në fushën e dashurisë midis burrave dhe grave, në të përfshin sjellje verbuese të syve.

Dashuriamidis një burri dhe një gruaje është një dashuri romantike, thellësisht kuptimplotë, e pasionuar dhe e pafundme. Burrat dhe gratë krijojnë lidhje personale me njëri-tjetrin që janë të palëkundur dhe mbeten të qëndrueshme. Kënaqësia e përsosur është e sigurt për të dalë, edhe pse nëse çifti ose marrëdhënia nuk është e përsosur.Dating Prospect karim60

Arkley, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect lexq86

London, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect helen

Bromley, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect andy

London, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect ladynicki700

Berrys Green, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect lostaustralian

Arkley, England, Greater London, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect markmorgan123

London, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect simple

Ashford, Mbretëria e BashkuarApa itu cinta: Memahami arti Cinta

Edhenëse dashuria duket se bazohet vetëm në lidhjen fizike, të tilla si kur burrat u thonë grave “Më pëlqejnë sytë tuaj të bukur” ose kur gratë u thonë burrave “Unë i dua duart tuaja të mëdha, të varrosura”, por në fakt kjo dashuri më shumë sesa thjesht një lidhje fizike. Në fakt, shumë hulumtime tregojnë se kur dy njerëz e duan njëri-tjetrin, ata janë të detyruar nga diçka më e thellë sesa thjesht një lidhje fizike.

Dashuriaështë një zgjedhje. Juzgjidhni ta doni dikë ashtu siç është dhe si ndiheni ndaj atij që ai është. Nëse mund të përqendroheni në avantazhet e tij dhe mund të lini mënjanë të metat në të (të gjithë kanë të meta), mund të thuhet se keni rënë në dashuri. Dashuria përfshin më shumë sesa thjesht tolerancë. Nëse doni të shihni dikë dhe ndiheni të trishtuar kur larg tij, atëherë kjo është një shenjë dashurie. Kur ndjeni një ndjenjë të thellë dashurie për gjithçka tjetër zakonisht shfaqet në periudhën e martesës.

Nëpërgjithësi, dashuria është një ndjenjë misterioze. Kjo ndjenjë rrjedh shumë tepër në ju. Dashuria frymëzon dikë që të përmirësohet. Siç thotë thënia “Dashuria është durim, dashuria është mikpritje”. Dashuria nuk është një ndjenjë xhelozie, zemërimi ose madhështia. Njerëzit që duan të flasin me njëri-tjetrin me gjuhë të dashur dhe të respektueshme. Ata shprehin ndjenja sesa grindje për shkak të atyre ndjenjave. Ata janë të trishtuar kur janë larg dhe shumë të lumtur kur takohen. Njerëzit që janë në dashuri ndihen të tmerrshëm kur takohen me njëri-tjetrin. Ata lëvizin në një ekuilibër harmonik si vallëzimi. Në thelb, dashuria është e bukur.Dating Prospect juggleup2017

London, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect kendreao

London Heathrow Airport, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect ukshahid

Edgware, England, Greater London, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect mark

London, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect janetababio200

Bromley, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect landov1

Bushey Heath, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect micaiah

London, Mbretëria e Bashkuar

Dating Prospect rodders

Croydon, Mbretëria e Bashkuar
background

Takim me pumë


Kuptimi i Fjalës Dashuria | Kuptimi i Ndikimit të Dashurisë në Jetë
Dashuria përfshin burrat dhe gratë në marrëdhënie të thella ku dashuria mund të frymëzojë njerëzit që të jenë më të mirë dhe dashuria është e pakushtëzuar
Kur Dashuria refuzohet | Rritja pas përjetimit të refuzimit të dashurisë
Kur mohohet dashuria ndonjëherë është e vështirë të harrosh poignancy. Por ajo ende duhet të rritet dhe për të mbajtur të zënë. Provoni online takim për të takuar të tjerët
Takimi i prindërve për herë të parë | Këshilla dhe këshilla të vlefshme
Takimi i partnerëve tuaj Prindërit për herë të parë mund t'ju bëjë të ndiheni nervoz. Sidoqoftë, ka këshilla që mund të ndiqni për ta bërë takimin të shkojë pa probleme...
Vendet shumë më të mira për të shkuar në një datë të parë
Shkuarja në një datë, sidomos një datë e parë duhet të jetë një përvojë e rastësishme fun. Ju dëshironi të shijoni kohën që keni shpenzuar me datën tuaj. Lexo më tej për të gjetur vendet më të mira për të shkuar në një datë të parë...
Njihuni me Vajzat dhe Djemtë e Bukur Indonezianë sot në Singles Indonesian
Indonezia është një kënaqësi e shkëlqyeshme për të vizituar kështu që pse të mos takoni një partner të mrekullueshëm potencial, fluturojnë për një pushim dhe të shohim se si ju merrni së bashku. Përvoja e një jete.